logo_vrijeacademie
   
 

GLASFUSING EN VORMGEVING DIVERSE MATERIALEN

Docent Glasfusing en Vormgeving in diverse materialen Marjorie Slooff

 • Ruimtelijk vormen
  Van plan tot beeld, in deze lessen ga je aan de slag met jouw eigen vormentaal. Je maakt een portfolio, leert basisprincipes uit de vormenleer. Vanuit het gekozen concept wordt gekeken naar de mogelijkheden om het uit te voeren. Je kan afhankelijk van je vaardigheden met alle materialen aan de slag, dus steen, klei, was en glas. Voor info over glasfusing zie verderop in de tekst.
  Hieronder vind U de planning voor najaar 2016, kom gerust langs voor een proefles of om kennis te maken. Neem daarvoor contact op met info@marjorieslooff.nl
  De lessen gaan gegeven worden op woensdagmiddag van 12.30 tot 15.30 op de Lindenberg in Nijmegen.  
  Start op 14 september.

  Er zijn 15 lessen. We beginnen om 12.30 en eindigen om 15.30 uur.
  Kosten € 285, eventueel te betalen in 3 termijnen van € 95.
  De eerste voor aanvang van de cursus, de tweede 15 oktober en de derde 1 december.

  Lesdata
  14, 21, 28 september
  5, 12, 19 oktober
  2, 9, 16, 23, 30 november
  7, 14, 21 december
  11 januari  Omdat er veel ruimte is in het atelier kan ik ook mensen plaatsen die incidenteel of voor een korte serie lessen willen komen. De lessen zijn dat wel duurder, namelijk € 22 per keer of € 105 voor een serie van vijf lessen.
  Mocht je hierin geinteresseerd zijn laat het me dan even weten. Neem contact op met info@marjorieslooff.nl
  Het atelier in de Lindenberg is ruim en er is klei te koop. Glazuren is mogelijk. Stoken is inbegrepen in de prijs van de klei.
  Materialen worden gekocht met een materiaalkaart. Die is te koop bij de balie van de Lindenberg.
  Tevens komen er op het UMC, waar ik ook les geef, maar liefst drie cursussen. Op de maandagavond, dinsdagavond en donderdagochtend.
  Voor meer info zie http://www.ru.nl/pv/pv-radboud/pv-radboud/
  Op mijn website www.marjorieslooff.nl vindt u meer info over de korte cursussen die ik ook geef. Zoals bronsgieten en mallen maken.

 • Glasfusing
  Glasfusing is de techniek van het (gedeeltelijk) versmelten van glas. Tijdens deze cursus ga je onder leiding van de docent een ruimtelijk ontwerp maken van keramiek: de mal. Je leert glassnijden en maakt een compositie van gekleurd glas. Het fusen van glas gebeurt in de oven. Eerst wordt het glas vlak aan elkaar gesmolten, vervolgens gaat het weer in de oven om in de mal te zakken.Informatie en aanmelden:

e-mail: info@marjorieslooff.nl
tel: 06-51131322
website: www.marjorieslooff.nl


werk in opdracht