logo_vrijeacademie
   
 

DIGITAAL Photoshop - Webdesign - Dessinontwerp

Docent digitaal Heleen Visser


Wie graag kennis maakt met digitale vormgeving, is van harte welkom op een basiscursus Photoshop of Webdesign.
Je leert de basisprincipes van de programma's en we besteden uitgebreid aandacht aan vormgeving, kleurgebruik, compositie en typografie. 
We werken in groepen van maximaal 8 cursisten, er is ruimte voor individuele begeleiding.
De cursussen worden gegeven bij Creatieve werkplaats A29 in Nijmegen Oost.


Cursus Webdesign Basis

Start op 26 maart, 4 lessen van 2 uur, € 145,-

cursus photoshop

Wil je een website maken voor jezelf of voor je bedrijf maar heb je er weinig ervaring mee? Kom dan naar de cursus Webdesign.

In vier lessen maak je een complete website met verschillende pagina’s en een contactformulier. Alle aspecten van webdesign komen aan bod: de gebruikersvriendelijkheid, vindbaarheid in zoekmachines, vormgeving en beeldbewerking. Je kunt je site uitbreiden met mooie functionaliteiten zoals een photogallery, video en google maps.

Meer informatie en inschrijven Webdesign Basis

 

Cursus 'Dessinontwerp & Zeefdruk'

11 lessen van 3 uur, € 375,00 (incl. materiaal)

In de cursus 'Dessinontwerp & Zeefdruk' leer je hoe je een eigen dessin ontwerpt en hoe je dat kunt zeefdrukken op stof of papier.
dessin ontwerp zeefdruk

We beginnen met achtergrondinformatie over het ontstaan van dessins en de ontwikkeling daarvan door de geschiedenis heen. In de lessen die daarop volgen ga je praktisch aan het werk.
We besteden uitgebreid aandacht aan de ontwerpfase. Daarna gaan we zeefdrukken en zet je je dessin over op stof of papier. De cursus wordt gegeven i.s.m. Jeanne Verbruggen, docent Zeefdruk.

Meer informatie en inschrijven 'Dessinontwerp & Zeefdruk'


 
Cursus Photoshop Basis

6 lessen van 2 uur, € 215,-

In deze cursus leer je werken met de belangrijkste gereedschappen van Photoshop. We gaan foto’s corrigeren, retoucheren, voegen tekst toe in een afbeelding en maken fotomontages. Je leert afbeeldingen ‘vrijstaand' te maken en te werken met lagen en selecties. De begrippen ‘resolutie’ en ‘dpi’ worden uitgelegd en je ontdekt welke bestandsformaten er zijn en hoe je die gebruikt.

Of je nu Photoshop wilt gebruiken voor je werk of graag vakantiefoto's leert bewerken: in deze cursus leer je hoe je dat aanpakt!

Meer informatie en inschrijven Photoshop Basis

cursus photoshop